Jongeren, scholieren, studenten

 

 

Je vindt het niet leuk op school wat door verschillende dingen kan komen;  motivatie is zoek, slechte cijfers, onzeker over jezelf, faalangst, weinig vrienden en misschien wel andere problemen die hier niet staan.

Of je zit gewoon niet lekker in je vel. Je voelt je niet gelukkig, je piekert veel, loopt tegen problemen aan waar je het thuis niet over wilt hebben. Wat er precies aan de hand is weet je niet maar je voelt je niet goed.

Het is dan fijn om met een jongerencoach te praten die met jou mee kan denken hoe je met dingen om kunt gaan, de spanning die jij ervaart weg kan nemen en om kan zetten in positieve energie. De jongerencoach die jou kan helpen om jouw niet helpende gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes.

 

Meer informatie over jongerencoach kun je vinden door op Jongerencoach te klikken.

 

Je vindt het wel leuk op school maar het maken van je huiswerk gaat niet lekker. Daardoor vergeet je te leren voor een proefwerk, haal je onvoldoendes. De sfeer in huis wordt er niet leuker op want jij wilt het liefst chillen en voldoendes halen (wat niet lukt) en thuis willen ze dat je eerst je huiswerk af hebt voor je mag chillen. Hierbij kan ik jou helpen met de training Ik leer leren.

Ik leer leren is een training voor onder andere jongeren in de brugklas en het 2e en hogere leerjaar van het voortgezet onderwijs tot en met studenten in het MBO en HBO die vastlopen in hun schooltaken of slimmer willen leren. De training geeft op een coachende manier handvatten voor makkelijker en efficiënter leren.

 

Voor meer informatie; klik op het kopje Ik leer leren

 

Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de rest van mijn website en mocht je vragen hebben, stuur mij dan een vrijblijvende email info@greetjeberends-coaching.nl